Το κρασί του καλοκαιριού.
Το Vinsanto είναι το γλυκό κρασί της Σαντορίνης (Vino di Santo) αλλά και το κρασί των Αγίων.
Η παρασκευή του είναι απλή, τα σταφύλια μένουν στον ήλιο για 2 εβδομάδες,παίρνουμε το μούστο, τον αφήνουμε να ζυμωθεί και για τα επόμενα 2 χρόνια το βάζουμε στο βαρέλι.
Είναι από τα πιο πολύπλοκα κρασιά και το μυστικό είναι στην άγονη, ηφαιστειογενή γη της Σαν4τορίνης και στις ποικιλίες Ασύρτικο και Αιδάνι.
Συνεπώς το Vinsanto είναι η καλύτερη επιλογή για τις ημέρες που έρχονται. Βάλτε το να κρυώσει σε μια σαμπανιέρα με πολλά παγάκια και απολαύσετε το υπεύθυνα.
Το Vinsanto είναι το γλυκό κρασί της Σαντορίνης (Vino di Santo) αλλά και το κρασί των Αγίων.
Η παρασκευή του είναι απλή, τα σταφύλια μένουν στον ήλιο για 2 εβδομάδες,παίρνουμε το μούστο, τον αφήνουμε να ζυμωθεί και για τα επόμενα 2 χρόνια το βάζουμε στο βαρέλι.
Είναι από τα πιο πολύπλοκα κρασιά και το μυστικό είναι στην άγονη, ηφαιστειογενή γη της Σαν4τορίνης και στις ποικιλίες Ασύρτικο και Αιδάνι.
Συνεπώς το Vinsanto είναι η καλύτερη επιλογή για τις ημέρες που έρχονται. Βάλτε το να κρυώσει σε μια σαμπανιέρα με πολλά παγάκια και απολαύσετε το υπεύθυνα.
Μερικές επιλογές:
*Vinsanto Σιγάλας.
*Vinsanto Μπουτάρη.
*Mezzo Αργυρός.
*Vinsanto Χατζηδάκης.